Weboldal és webshop

Szeretem a letisztult, minimalista webdesignt. Folyamatosan képzem magam, és figyelem a webdesign trendeket. Ügyfeleim részére olyan weboldalakat készítek, melyek amellett, hogy jól mutatnak, profitot is termelnek. Legyen az egy bemutatkozó oldal, vagy egy kisebb webshop. Weboldalad elkészülte után sem hagylak magadra, akár az üzemeltetést is rám bízhatod.

Főtevékenységem a weboldal tervezés és készítés, egyedi kóddal vagy egyedi WordPress sablonnal. Woocommerce webshopot is tervezek, készítek, valamint a webshop indítás folyamatán is végigsegítelek. Együttműködő partnereimmel minden területen tudunk támogatni a webshop/weboldal-készítés során.
A weboldalak ára nagyban függ az oldalak számától, a weboldal összetettségétől, beépített funkcióktól, ezért kérj egyedi árajánlatot.

Weboldal üzemeltetés

Weboldalad elkészülte után az alábbi karbantartási, üzemeltetési csomagokat kérheted. Ezek természetesen nem kötelezőek, de legalább az alap csomag erősen ajánlott, ha biztosítani szeretnéd az oldalad szakszerű, biztonságos működtetését. Egyes prémium bővítmények frissítését üzemeltetési csomag esetén díjmentesen biztosítom.

Nem általam készített weboldalak üzemeltetését, karbantartását is vállalom, de ebben az esetben szükséges egy előzetes átvizsgálás, melynek egyszeri díja 30 000 Ft. Webshopok esetén külön üzemeltetési árajánlatot adok az igények alapján. Az alábbi árak WordPress alapú weboldalakra vonatkoznak, egyedi fejlesztésű oldalak esetén kérj árajánlatot.

Alap üzemeltetési csomag


  • Havi adatmentés
  • Bővítmények frissítése, biztonsági ellenőrzés
  • Tartalomszerkesztés, kisebb design módosítások (kódolás nélkül) max. havi 2 munkaórában
  • Rendelkezésre állás hétköznap, munkaidőben, 2 munkanapon belüli válasz

Negyedéves előfizetés esetén:
60 000 Ft / negyedév (20 000 Ft / hó)

Féléves előfizetés esetén:
108 000 Ft / félév (18 000 Ft / hó)

Prémium üzemeltetési csomag


  • Havi adatmentés
  • Bővítmények frissítése, biztonsági ellenőrzés
  • Tartalomszerkesztés, kisebb design módosítások (kódolás nélkül) max. havi 4 munkaórában
  • Rendelkezésre állás hétköznap, munkaidőben, 2 munkanapon belüli válasz
  • Google Search Consol ellenőrzés, hibajavítások, keresőben való megjelenés ellenőrzése
  • Google Analytics havi riport készítése az oldal látogatottságáról

Negyedéves előfizetés esetén:
90 000 Ft / negyedév (30 000 Ft / hó)

Féléves előfizetés esetén:
168 000 Ft / félév (28 000 Ft / hó)

Hogyan készül a weboldalad?

Minden általam készített oldal egyedileg tervezett, nem kész sablonokból építkezem. Csak úgy lehet eredményes weboldalt létrehozni, ha először megtervezzük, és utána hozzuk létre, nem egy kész sablonba próbálgatjuk bele a tartalmat. Az alábbi főbb lépésekből áll a weboldalkészítés folyamata.

Gyakran feltett kérdések

Mennyi idő alatt készül el az oldalam?

Egy átlagos 5-7 oldalas weboldal körülbelül 4-6 hét alatt készül el. Extra funkciók, többnyelvű oldal, vagy összetettebb projekt esetében természetesen kicsit hosszabb lehet a folyamat. Az első konzultáció alkalmával megbeszéljük a vállalási határidőt.

Számlát és szerződést kapok?

Természetesen! Mindent rögzítünk a vállalkozói szerződésben, és a megállapodott vállalkozói díjról számlát kapsz, valamint a jótállás is megillet.

Webshopot is vállalsz?

Igen, Woocommerce alapú webshopot készítek egyedi designnal. Kártyás fizetés, többnyelvű oldal, többféle szállítási mód is megoldható.

Mi történik, ha nem tetszik a látványterv?

Semmi gond, minden szerződés tartalmazza a két körös módosítás lehetőségét. Tehát ha az első verzió nem tetszik, akkor újra átbeszéljük, és újratervezem. Láthatsz is erre néhány példát a refenciáim között.

Tudom majd módosítani, kezelni az oldamat, webshopomat?

Az oldal élesítése után megmutatom, hogyan tudod kezelni az oldaladat, de ha nem szeretnél ezzel bajlódni, akkor ki is szervezheted nekem.