Hírlevél starter csomag

Szeretnél hírlevelet küldeni ügyfeleidnek, de nincs időd elindítani? Esetleg túl bonyolultnak vagy hosszadalmasnak találod az összes funkció beállítgatását?

 

Szervezd ki nekem! Én minden műveletet elvégzek ahhoz, hogy Neked már csak a hírlevelek megírásával kelljen foglalkoznod (amit szintén kiszervezhetsz profi szövegíróimnak is).
Hivatalos Mailerlite képesítést is szereztem, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjam elvégezni a szükséges alapbeállításokat.

Mivel weboldalkészítéssel foglalkozom, könnyedén be is tudom építeni az oldaladba ezeket a feliratkozó űrlapokat, akár statikus, akár WordPress alapkú weboldalad van!

Minden űrlapot a weboldalad designjához illeszkedően készítek el, hogy szépen mutasson.

Marketing és SEO szempontból felépített szövegezést írok, a megbeszéltek alapján. Neked elég megadnod, hogy mi legyen a fő üzenet, mi a feliratkozó form célja, célcsoportja, a többit én megírom.

A hírlevél sablonodat is elkészítem, így Neked már csak be kell lépned a Mailerlite felületére, és már írhatod is a hírlevelet.

Ezzel sem szeretnél bajlódni? Semmi gond! Profi SEO szövegíróim akár eseti, akár havi rendszerességgel megírják, és akár ki is küldik hírleveleidet.

Az e-mail marketing még mindig a legjobban konvertáló csatorna: minden egyes e-mail marketingbe fektetett forint akár 40 forint hasznot hozhat!
Légy független a közösségi médiától, hogy bármikor közvetlenül elérhesd a célcsoportodat!

E-mail marketing

Így néz ki az alapcsomag:

  • Ingyenes Mailerlite fiók regisztrálása (kezdetnek bőven elég, 1000 feliratkozó felett kell csak fizetősre váltanod, csomagok itt: https://www.mailerlite.com/pricing).
  • Alap beállítások elvégzése
  • Feliratkozói csoportok létrehozása célok szerint
  • 1db Pop-up felugróablak elkészítése
  • 1db Beépülő feliratkozólap
  • 1db Saját E-mail sablon hírleveleidhez
  • Max. 3 elem weboldalba ágyazása (akár statikus akár WordPress)

 

A csomag díja: 75 000 Ft

 

Megrendelés

    Kérlek töltsd ki az alábbi nyomtatványt, és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.