Tanácsadás

Weboldalt vagy webshopot készíttetnél, de tele vagy kérdésekkel? Hetek óta bújod a netet, de nem találsz igazán jó megoldást? Elvesztél a sok webdesigner és ügynökség között? Egyáltalán, kire van szükséged, fejlesztőre, vagy webdesignerre? Hogyan állj neki az egésznek?Beszéljünk a Téged foglalkoztató kérdésekről weboldal és webshop készítéssel kapcsolatban!

Ingyenes konzultáció - weboldal vagy webshop

Kinek ajánlom?

 • Ha szakemberrel szeretnéd elkészíttetni a weboldaladat, és gyors áttekintést szeretnél a lehetőségekről.
 • Ha árajánlatot kérnél, de sok a nyitott kérdés, elakadtál.
 • Ha nem tudod, pontosan milyen funkciókra, milyen weboldal típusra van szükséged. Én emberi nyelven elmagyarázom a lehetőségeidet.

Mennyi ideig tart a konzultáció?

Általában 15 perc elegendő, Zoom-on történik online.

Mit tartalmaz az ajánlat?

Átbeszéljük a weboldalad célját, mire szeretnéd használni, milyen képi- és írott tartalmat tennél bele, milyen funkciókra van szükséged. Érthetően, szakzsargon puffogtatás nélkül elmondom a lehetőségeidet, és együtt felvázolunk egy tervet, ami alapján tudunk egy ütemezést és költségeket tervezni.
A konzultáció után egy árajánlatot is tudok készíteni a megbeszéltek alapján.

A szolgáltatás díja: ingyenes

Weboldal/webshop tanácsadás

Személyre szabott, részletes tanácsadás weboldal vagy webshop készítéssel kapcsolatban.

Kinek ajánlom?

 • Ha szakemberrel szeretnéd elkészíttetni a weboldaladat, de szükséged van iránymutatásra, tanácsokra, hogyan indulj el. Személyre szabott konzultáció során végigvesszük a számodra legfontosabb kérdéseket.
 • Ha valamilyen speciális funkcióra, technikai megoldásra van szükséged.
 • Ha szeretnél árajánlatot kérni, de nem tudod, pontosan milyen funkciókra, milyen weboldal típusra van szükséged. Én emberi nyelven elmagyarázom a lehetőségeidet.
 • Webshop készítés esetén nagy a felelősség, hiszen itt konkrét értékesítés zajlik, komoly összeget kockáztat az, aki belevág. Éppen ezért nagyon fontos, hogy alaposan körüljárjuk a témát. Személyre szabott konzultáció során végigvesszük a számodra legfontosabb kérdéseket.

Mennyi ideig tart a konzultáció?

Kb. 1 órás, Zoom-on történik online.

Mit tartalmaz az ajánlat?

Az előzetes kérdőív alapján felkészülök a vállalkozásoddal kapcsolatban, hogy ne menjen az idő ezzel, már képben leszek, mire belevágunk. Átbeszéljük a vállalkozásod rövid- és hosszútávú terveit, és megbeszéljük, milyen célokat tűzünk ki a weboldalnak, és hogyan tudjuk ezeket a célokat elérni. Webshop esetén javaslatokat teszek a webshop szerkezetét illetően, a termékkategóriák kialakításával kapcsolatban, illetve a speciális funkciókhoz ajánlok bővítményt, vagy egyedi megoldást. A konzultáció után küldök egy összefoglalót a megbeszéltekről.

A szolgáltatás díja: 20 000 Ft / alkalom

Videós weboldal és webshop-elemzés

Jelenlegi weboldalad, webshopod elemzése, javítási, fejlesztési tanácsokkal.

Kinek ajánlom?

 • Ha régi, elavult weboldaladat szeretnéd felújíttatni, és szeretnél egy képet kapni a lehetőségeidről.
 • Weboldalad csupán néhány éves, de nem jönnek a látogatók, nincsenek új vásárlók, ügyfelek, és nem tudod, hol a hiba.
 • Szeretnél egy modernebb, felhasználóbarát oldalt, ehhez kérsz javaslatokat.
 • Webshop esetén rengeteg tényezőn múlik a siker, ebben az esetben egy teljesen részletes elemzést készítek, végigmegyek a termékkategóriáktól elkezdve a termékoldalon át a kosár és pénztárig.

Hogyan zajlik az elemzés?

Zoom-on közösen végignézzük az oldaladat, ha szeretnéd, akkor rögzíthetjük is videón, így bármikor visszanézheted.

Mit tartalmaz az ajánlat?

Előzetesen átbeszéljük, hogy mi a legnagyobb gondod az oldaladdal, mire keresel megoldást, javaslatot. Ezután állok neki az elemzésnek, és a teljes oldal minden pontján végigmegyek. Ha van bekötve valamilyen követőkód (pl Google Analytics, Hotjar) azt is megnézem, hogy jobban megértsük a látogatók viselkedését. A megbeszélés után egy rövid összefoglalót is készítek a megbeszéltekről.

A szolgáltatás díja: weboldal esetén 25 000 Ft, webshop esetén 35 000 Ft.

DIY tanácsadás

Kinek ajánlom?

 • Ha magad szeretnéd elkészíteni a weboldaladat, de szükséged van iránymutatásra, tanácsokra, hogyan indulj el. Személyre szabott konzultáció során végigvesszük a számodra legfontosabb kérdéseket.
 • Ha már elkezdted az oldalad készítését, de elakadtál, vagy valamilyen technikai probléma adódott, amiben segítségre van szükséged. Elmondom, hogy mi a teendőd, hogyan tudod javítani, fejleszteni az oldaladat.
 • Ha olyan funkcióra, technikai megoldásra van szükséged, amire nem találtál megoldást, én elmondom a lehetőségeket, megoldási javaslatokat teszek.

Mennyi ideig tart a konzultáció?

Maximum 1 órás, Zoom-on történik online.

Mit tartalmaz az ajánlat?

Egyéni konzultáció a weboldaladdal kapcsolatban, online. Lehet szó akár online arculatról, social media felületeid kezeléséről is.

Mit nem tartalmaz az ajánlat?

A kivitelezés a Te feladatod, az instrukcióim alapján tudni fogod, merre indulj. Amennyiben szeretnél engem megbízni a kivitelezéssel, arról árajánlatot a konzultáció után tudok adni.

A szolgáltatás díja: 20 000 Ft / alkalom

  Ha szeretnél időpontot egyeztetni velem, itt megteheted.