Referenciák

Webdesign

Boxpack

Reszponzív, egyoldalas weboldalt, azaz Landing Page-t készítettem egy elképzelt vállalat részére, ami dobozokat gyárt, többnyire újrapapírból. A középpontban a fenntartható fejlődés, környezetkímélő technológia áll. A Landing célja az árajánlat-kérés, illetve röviden bemutatja a főbb termékkategóriákat. A szolgáltatásokat saját ikonokkal emeltem ki, hogy ne csak üres felsorolás legyen. Ez egy statikus weboldal, tehát nem Wordpressre épül, hanem egyedi kóddal írtam meg.
Megnézem


Boxpack 2

Olykor előveszek egy korábbi weboldalt, és újratervezem. Az első verzió egy klasszikus megoldás volt, ez pedig egy modernebb, vagányabb verzió. Statikus oldal, Wordpress nélkül.
Megnézem


Carmen webshop

Webshop koncepció fekete háttérrel, fehér-piros kiegészítőkkel :) Igazán nőies, és nem hétköznapi külsőt kapott ez az oldal, hiszen épp elég púder-pink webshop működik a piacon, ezzel az oldallal biztosan ki lehet tűnni a tömegből.
Megnézem


Dobosi Kft.

Épületgépészettel és építőipari munkákkal foglalkozó vállalat, több, mint 35 éves múlttal. Úgy döntöttek, hogy a pandémia okozta válságra reagálva előremenekülnek, és megújíttatják weboldalukat. Az új otthonfelújítási program adta lehetőségekre építettük fel az oldalt.
Megnézem


Ihold webshop

Minimalista webshopot kért ügyfelem saját gyártású kártyatartóihoz. Sötét alapon arany és fehér színnel dolgoztunk, az eredmény egyszerű és átlátható. A termékfotókat is én készítettem, nagyon összetett és izgalmas feladat volt. Megnézem


Modern Konyhabútor Stúdió

Reszponzív, dinamikus weboldalt készítettem egy konyhabútor stúdió részére. Wordpressre épül, de egyedi kóddal írt sablonnal alakítottam. Kapcsolatffelvételi űrlap, vásárlói vélemények, lapozható slideshow. Modern, letisztult oldal, amely bemutatja a vállalkozást, célja, hogy egy komoly, megbízható cég képét alakítsa ki, és növelje az ügyfelek számát. Mivel dinamikus holnap, a bemutató termékek képeit és a szövegeket akár ügyfelem is tudja frissíteni.


Arculat- és logótervek