Szolgáltatásaim

Szeretem a letisztult, minimalista webdesignt. Folyamatosan képzem magam, és figyelem a webdesign trendeket. Ügyfeleim részére olyan weboldalakat készítek, melyek amellett, hogy jól mutatnak, profitot is termelnek. Legyen az egy bemutatkozó oldal, vagy egy kisebb webshop. Weboldalad elkészülte után sem hagylak magadra, akár az üzemeltetést is rám bízhatod.

Főtevékenységem a weboldal tervezés és készítés, egyedi kóddal vagy egyedi Wordpress sablonnal. Woocommerce webshopot is tervezek, készítek, valamint a webshop indítás folyamatán is végigsegítelek. Együttműködő partnereimmel minden területen tudunk támogatni a webshop/weboldal-készítés során.
A weboldalak ára nagyban függ az oldalak számától, a weboldal összetettségétől, beépített funkcióktól, ezért kérj egyedi árajánlatot.

Gyakran feltett kérdések

Mennyi idő alatt készül el az oldalam?

Egy átlagos 5-7 oldalas weboldal körülbelül 4-6 hét alatt készül el. Extra funkciók, többnyelvű oldal, vagy összetettebb projekt esetében természetesen kicsit hosszabb lehet a folyamat. Az első konzultáció alkalmával megbeszéljük a vállalási határidőt.

Számlát és szerződést kapok?

Természetesen! Mindent rögzítünk a vállalkozói szerződésben, és a megállapodott vállalkozói díjról számlát kapsz, valamint a jótállás is megillet.

Webshopot is vállalsz?

Igen, Woocommerce alapú webshopot készítek egyedi designnal. Kártyás fizetés, többnyelvű oldal, többféle szállítási mód is megoldható.

Mi történik, ha nem tetszik a látványterv?

Semmi gond, minden szerződés tartalmazza a két körös módosítás lehetőségét. Tehát ha az első verzió nem tetszik, akkor újra átbeszéljük, és újratervezem. Láthatsz is erre néhány példát a refenciáim között.

Tudom majd módosítani, kezelni az oldamat, webshopomat?

Az oldal élesítése után megmutatom, hogyan tudod kezelni az oldaladat, de ha nem szeretnél ezzel bajlódni, akkor ki is szervezheted nekem.