Weboldal/webshop tanácsadás

Személyre szabott, részletes tanácsadás weboldal vagy webshop készítéssel kapcsolatban.

Kinek ajánlom?

  • Ha szakemberrel szeretnéd elkészíttetni a weboldaladat, de szükséged van iránymutatásra, tanácsokra, hogyan indulj el. Személyre szabott konzultáció során végigvesszük a számodra legfontosabb kérdéseket.
  • Ha valamilyen speciális funkcióra, technikai megoldásra van szükséged.
  • Ha szeretnél árajánlatot kérni, de nem tudod, pontosan milyen funkciókra, milyen weboldal típusra van szükséged. Én emberi nyelven elmagyarázom a lehetőségeidet.
  • Webshop készítés esetén nagy a felelősség, hiszen itt konkrét értékesítés zajlik, komoly összeget kockáztat az, aki belevág. Éppen ezért nagyon fontos, hogy alaposan körüljárjuk a témát. Személyre szabott konzultáció során végigvesszük a számodra legfontosabb kérdéseket.

Mennyi ideig tart a konzultáció?

Kb. 1 órás, Zoom-on történik online.

Mit tartalmaz az ajánlat?

Átbeszéljük a vállalkozásod rövid- és hosszútávú terveit, és megbeszéljük, milyen célokat tűzünk ki a weboldalnak, és hogyan tudjuk ezeket a célokat elérni. Webshop esetén javaslatokat teszek a webshop szerkezetét illetően, a termékkategóriák kialakításával kapcsolatban, illetve a speciális funkciókhoz ajánlok bővítményt, vagy egyedi megoldást. A konzultáció után küldök egy összefoglalót a megbeszéltekről.

A szolgáltatás díja: 20 000 Ft / alkalom